|
Ma - vr: 08.00 u. - 12.00 u. & 12.30 u. - 18.00 u.

GARAGE WILLEMS & ZONEN

BIJ ONS VINDT U
UW DROOMWAGEN

Familiegarage gespecialiseerd in Renault & Dacia

Gericht advies bij uw aankoop

Op zoek naar een kwalitatieve (tweedehands)wagen van het merk Dacia of Renault?

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect welke wagen bij uw rijstijl en persoonlijke smaak past.

Laat u bij de keuze van die investering dan ondersteunen door Garage Willems & Zonen uit Oud-Heverlee. Zaakvoerder Phillip Willems staat al meer dan 25 jaar in het vak en runt zijn familiegarage samen met zijn zonen. Hij staat garant voor een onberispelijke klantenservice en draagt een persoonlijk contact met zijn klanten hoog in het vaandel. 

Kom langs in onze showroom

In onze showroom stellen wij een uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehandspersonen– en bedrijfswagens tentoon.

Bij elke aankoop zetten wij uw wensen en uw budget centraal. Of het nu gaat om een ruime gezinswagen of een wagen uitgerust met tal van opties, wij hebben ongetwijfeld uw droomvoertuig in stock.

We voorzien ook particuliere leasingformules, financiële leasing van RCI en bieden autoverzekeringen aan. U bent steeds zeker van de beste garantievoorwaarden en een optimale prijs-kwaliteit

Alles over onze garage

Bekijk hieronder waarvoor u bij Garage Willems & Zonen terechtkan. Houd ook zeker onze actiepagina in de gaten om interessante voordelen te kunnen verkrijgen.

Diensten

Spring binnen in onze garage voor een uitgebreid onderhoud, een dringende herstelling, een technische controle, bandenstockage en tal van andere diensten.

Acties & promoties

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om van de laatste acties en promoties van Garage Willems & Zonen te kunnen genieten. Wij bieden u de laagste prijsgarantie.

Verkoop

Bij Garage Willems & Zonen kan u personen- en bedrijfswagen aankopen of leasen, volledig afgestemd op uw behoeften, rijstijl, verbruik, en gezinssituatie.

Tweedehands

In onze toonzaal staan heel wat betaalbare tweedehandswagens te wachten op een nieuwe eigenaar. Kom gerust langs om onze modellen te bekijken.

Van banden tot nummerplaat

U kan verder bij ons terecht voor de klassieke en gespecialiseerde garagediensten, waaronder onderhoud en herstellingen van alle merken, banden wisselen, trekhaken monteren, elektrische diagnoses en nummerplaten dupliceren. Particulieren en bedrijven genieten bij Garage Willems & Zonen van een vlotte dienst na verkoop (inclusief gratis vervangwagen). 

Onze garage is geopend van maandag tot vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur en van 12.30 uur tot 18.00 uur. Op zaterdagen werken wij van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdagen werken wij op afspraak. Benieuwd naar onze talrijke acties en promoties of onze Dacia- en Renaultmodellen? Neem dan zeker ook eens kijkje op onze Facebookpagina